Kristianstad kattpensionat

- katternas eget Grand hotell!

Att tänka på inför vistelsen

När du bestämt dig för att det verkar vara ett bra alternativ att låta din katt bo på Kristianstad kattpensionat/katthotell, behöver du tänka på några saker.
                                                                                                                                                              1.  Att din katt är frisk, i den bemärkelsen att den inte kan smitta någon annan katt.
(Kristianstad kattpensionat kan tyvärr inte ta emot din katt om den har en smittsam sjukdom el. misstänkt obekräftad åkomma, ej heller om den bär på eventuella parasiter som skabb eller loppor. Vid misstanke, besök en veterinär i god tid innan vistelsen så du slipper bli nekad vid ankomsten hit).
 
2. Att din katt har aktuell vaccination mot kattpest och kattsnuva. Vi följer FASS rekommendationer för smittskydd. Enligt FASS krävs årlig vaccination mot kattsnuva vid användning av Nobivac vacciner och var tredje år vid PUREVAX vaccin för ett fullgott skydd. Så titta gärna efter vilket vaccin som använts. Om din katt inte är vaccinerad sedan tidigare så planera gärna in så att din katt får sin andra spruta senast 2 veckor före ankomst. 
KOM IHÅG att visa vaccinationsintyget innan Du lämnar Din katt. Kan du inte visa upp detta vid lämning så förbehåller vi oss rätten att inte ta emot Din katt.
 
3. Vid första besöket på Kristianstad kattpensionat får du i samband med din bokningsbekräftelse ett incheckningsformulär via mail att fylla i. Om du inte har mail så fixar vi det på plats vid ankomst. image.jpg
 
4. Tag med dig något som har din katts doft och/eller luktar hemma, gärna en matta, filt, kattmöbel eller liknande, klösbräda och ev. en borste eller kam. 
Om du vill ha blötmat till din katt går det bra att ta med det i portions- förpackningar.
 
5. Det är bra om din katt är försäkrad. Dock ej ett krav.
(Om din katt inte är försäkrad, fundera gärna på hur du vill att vi skall agera om din katt skulle bli sjuk under vistelsetiden).
 
6. Kristianstad kattpensionat tar ej emot löpkatter och hankatter över 1 år måste vara kastrerade.