Kristianstad kattpensionat

Boka plats

Att lämna sin älskade katt till främmande människor..... kräver många överväganden. Djuret kan ju inte själv välja var image.jpgsemestern skall tillbringas. Däremot vet vi på Kristianstad kattpensionat att trivsel och god standard runt om oss är avgörande för både människor och djur.  

Bokningsförfrågan: Boka plats för din katt i så god tid som möjligt. Bokningsförfrågan görs bäst här nedan via vårt bokningsystem. Om du önskar att göra en manuell bokning, ring oss på 076-22 888 22. Vi gör vårt bästa för att besvara ditt samtal. Svarar vi inte när du söker oss, går det bra att skicka ett mail eller ett sms, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi återkommer alltid inom kort.      

Lämning och hämtning: Vi har öppet 365 dagar om året för övernattande kattgäster. Vi stävar efter att katterna har en lugn och harmonisk miljö hos oss, därför är vi tacksamma om lämning och hämtning anpassas efter våra lämnings- och hämtningstider. Måndag- fredag kl. 9:00 samt söndag-torsdag kl. 19:00.  Under sommaren, 15juni-15september, lämning 10:00 hämtning 9:00 alla dagar.                              

Här kan du söka efter din bokning: