Kristianstad kattpensionat

Boka plats

Att lämna sin älskade katt till främmande människor..... kräver många överväganden. Djuret kan ju inte själv välja var image.jpgsemestern skall tillbringas. Däremot vet vi på Kristianstad kattpensionat att trivsel och god standard runt om oss är avgörande för både människor och djur.  

Bokningsförfrågan: Boka plats för din katt i så god tid som möjligt. Bokningsförfrågan görs bäst här nedan via vårt bokningsystem. Om du önskar att göra en manuell bokning, ring oss på 076-22 888 22. Vi gör vårt bästa för att besvara ditt samtal. Svarar vi inte när du söker oss, går det bra att skicka ett mail eller ett sms, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi återkommer alltid med inom kort.      

Lämning och hämtning: Vi har öppet 365 dagar om året för övernattande kattgäster. Därför är vi tacksamma om lämning och hämtning anpassas till våra lämnings och hämtningstider måndag- lördag kl. 9:00 samt söndag-torsdag kl. 19:00, (sommartid juni-aug, alla dagar 9:00-10:00). Aftnar har vi inga lämningar och hämtningar, och lördagar och helgdagar endast efter överenskommelse.                                 

Här kan du söka efter din bokning: