Kristianstad kattpensionat

Vad kostar det?

Prisexempel 2018

1 katt                     1400:-/vecka =7d                                    

2 katter i ett rum    1750:-/vecka =7d                    

3 katter i ett rum     2100:-/vecka =7d   
Vid längre vistelse än en vecka: 1 katt 190:-/natt, 2 katter 240:-/natt, 3 katter 290:-/natt. 
En exakt kostnad för din katts vistelse kan du får via vårt bokningssystem under fliken         BOKA PLATS.
image.jpgMinimidebitering är 3 dagar=750 kr för 1-2 katter vid lågsäsong och 7 dagar vid högsäsong, d.v.s det blir aldrig billigare även om din katt endast stannaren en natt vid lågsäsong eller 4 nätter vid högsäsong hos oss på Kristianstad kattpensionat. Till högsäsong räknar vi vecka 8, påskveckan, 15juni-30september, vecka 44 och jul- och nyårsveckorna. Påsk, kristihimmelfärdshelg, pingsthelgen, midsommar, jul-, nyår- och trettonhelgen utgår storhelgstillägg.
Avbokning senare än 14 dagar innan ankomstdag betalas hela avgiften. Vid sjukdom gäller uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg och då debiteras ingen avgift. Bokad plats betalas till fullo även om vistelsen avbryts tidigare.

Det här ingår i priset

  • Helpension med plats i egen rum och fri tillgång till utevistelse.
  • Royal Canin torrfoder av högsta kvalité,  som passar så gott som alla kattmagar och smaker.
  • Klumpbildande kvalitetkattsand i kattlådan med regelbunden rengöring.
  • Daglig ompyssling, kel, lek och bus. Utekatter fäller lite mer än vanligt när de vistas på pensionat. Genom att borsta minskar man risken för att katten utvecklar pälsbollar i tarmkanalen. Har katten egen kam och borste är det bra om dessa följer med katten vid vistelsen hos oss.

Hämtning och lämning

Vi kan vid förfrågan vid bokning erbjuda hämtning och lämning av kattgäst inom 3 mils radie från Vä mot en avgift på 120:-/milen. För att katten ska åka tryggt och säkert ska den transporteras i en kattbur som kattägaren tillhandahåller vid hämtningen.

image.jpgRekommendationer

Vi rekommenderar att ägaren tar med en matta, filt och/eller kattens bädd hemifrån, då doften hemifrån är en trygghet för katten.
Vi rekommenderar att katten är veterinärvårdsförsäkrade - då veterinärvård kan bli kostsam om din katt skulle bli sjuk. Men det är inget krav vi har för att din katt ska få vara hos oss.

Det här ingår inte i priset

  • Klösbräda. Medtag kattens egna klösbrädan. Om ni inte har möjlighet till det så kan ni köpa en klösbräda i wellpapp. Anledningen till att vi inte har en fast klösbräda till katterna i rummen är att det inte går att rengöra en klösbräda. Katten kan bli stressad av att känna andra katters lukt i rummet.
  • Avmaskning och annan ohyresanering så som kostnaden för mask- eller bekämpningsmedel betalas av dig som kattägare. Kontrollera katten noga innan den kommer hit och avmaska gärna veckan innan.
  • Sårvård eller medicinering m.m. 1-2 ggr dagligen kostar 25 kr extra per dag.

Betalning

Inbetalning görs via bankgiro 168-7763 senast 3 veckor före ankomstdatum och gäller som platsgaranti. Vid bokning mindre än en vecka före ankomstdatum tillämpas kontant betalning med jämna pengar vid lämning eller via Swish.
Kristianstad Kattpensionat är momsregistrerat hos skattemyndigheten och har F-skattesedel.