Kristianstad kattpensionat

- katternas eget Grand hotell!

Vad kostar det?

Prisexempel 2022 -fr.o.m 1 okt utgår ett eltillägg på 15:-/vistelsedag tillsvidare.

1 katt                     1500:-/6 nätter     ca 2700:-/2veckor                                  

2 katter i ett rum    1700:-/6 nätter     ca 2900:-/2veckor                    

3 katter i ett rum     2150:-/6 nätter     ca 3300:-/2veckor   
Vid längre vistelse än en vecka: 150:-/natt och för 3 katter 200:-/natt. 
En exakt kostnad för din katts vistelse kan du får via att prov-boka i vårt bokningssystem under fliken BOKA PLATS.
image.jpgMinimidebitering är 3 dagar=750 kr för 1katt, 900 kr för 2katter vid lågsäsong d.v.s det blir aldrig billigare även om din katt endast stannaren en natt vid lågsäsong hos oss på Kristianstad kattpensionat.

Vid bokning under högsäsong betalas en förskottsbetalning på 500:- inom 5 dagar efter att du fått din bokningsbekräftelse, som inte återfås vid avbokning. Fr.o.m 2023 utgår en bokningsavgift på 500:-för samtliga bokningar. Men följer givetvis med vid en bokningsändring under innevarande år. Till högsäsong räknar vi vecka 8, påskveckan, juni-aug, vecka 44 och jul- och nyårsveckorna. Påsk, kristihimmelfärdshelg, pingsthelgen, midsommar, jul-, nyår- och trettonhelgen utgår storhelgstillägg.

Vid avbokning betalas hela avgiften tillbaka vid avbokning 14 dagar innan ankomstdag, dock ej förskottbetalningen vid högsäsong. Från och med den 14:de dagen gäller uppvisande veterinärintyg/läkarintyg för att återfå avgift. Bokad plats betalas till fullo även om vistelsen avbryts tidigare.

Det här ingår i priset

  • Helpension med plats i egen rum och fri tillgång till utevistelse.
  • Royal Canin torrfoder av högsta kvalité,  som passar så gott som alla kattmagar och smaker.
  • Klumpbildande kvalitetkattsand i kattlådan med regelbunden rengöring.
  • Daglig ompyssling, kel, lek och bus. Utekatter fäller lite mer än vanligt när de vistas på pensionat. Genom att borsta minskar man risken för att katten utvecklar pälsbollar i tarmkanalen. Har katten egen kam och borste är det bra om dessa följer med katten vid vistelsen hos oss.

Hämtning och lämning

Vi har fasta tider för hämtning och lämning i pensionatet, men öppet alla dagar året om för övernattande kattgäster. Har du önskemål om lämning/hämtning på annan tid så kan det ev. ske efter överenskommelse mot avgift på 375:-. Kattgästen tars emot/lämnas alltid över utomhus.

image.jpgRekommendationer

Vi rekommenderar att ägaren tar med en matta, filt och/eller kattens bädd hemifrån, då doften hemifrån är en trygghet för katten.
Vi rekommenderar att katten är veterinärvårdsförsäkrade - då veterinärvård kan bli kostsam om din katt skulle bli sjuk. Men det är inget krav vi har för att din katt ska få vara hos oss.

Det här ingår inte i priset

  • Klösbräda. Medtag kattens egna klösbrädan. Om ni inte har möjlighet till det så kan ni köpa en klösbräda i wellpapp. Anledningen till att vi inte har en fast klösbräda till katterna i rummen är att det inte går att rengöra en klösbräda. Katten kan bli stressad av att känna andra katters lukt i rummet.
  • Avmaskning och annan ohyresanering så som kostnaden för mask- eller bekämpningsmedel betalas av dig som kattägare. Kontrollera katten noga innan den kommer hit.
  • Sårvård eller medicinering kostar 25 kr extra per tillfälle.

Betalning

Inbetalning görs via swich 1235196241 eller via bankgiro 168-7763 senast 3 veckor före ankomstdatum och gäller som platsgaranti. Vid bokning mindre än en vecka före ankomstdatum tillämpas betalning via Swish eller kontant med jämna pengar vid lämning.
Kristianstad Kattpensionat är momsregistrerat hos skattemyndigheten och har F-skattesedel.